STEUN DE ARABISCHE CONFERENTIE

Voor vluchtelingen

Van 31 mei tot en met 2 juni vindt op de Kroeze Danne in Ambt-Delden de conferentie plaats voor Arabischtalige vluchtelingen van alle achtergronden, christen en niet-christen. Voor hen die alles verloren hebben, die angst en hulpeloosheid voelen of voelen dat ze gefaald hebben.

Gave helpt mee aan deze conferentie. Omdat we geloven dat het een geweldige kans is om het goede nieuws te delen en samen God te aanbidden. Omdat we ernaar verlangen deze vluchtelingen te bemoedigen en een christelijk netwerk te bieden in Nederland. 

Maar we zijn afhankelijk van uw giften om het financieel mogelijk te maken. Helpt u mee met een gift, zodat een vluchteling deze conferentie mee kan maken? Wij geloven dat het levensveranderend zal zijn! 

Hartelijk dank!

The Peace Makers

Dit is de derde keer dat deze Arabische conferentie in Nederland wordt georganiseerd door The Peace Makers. Deze stichting vertegenwoordigt tien Arabische kerken in Nederland en werkt samen met Nederlandse kerken om Arabische vluchtelingen in Nederland te bedienen. 

Kosten Arabische conferentie

Deelnemers vanuit azc’s (of de wijk) kunnen zelf maar weinig bijdragen aan de conferentie. Deelname kost voor vluchtelingen 90 euro, maar de werkelijke kosten zijn 120 euro per persoon. Met een donatie help je Gave financieel garant te staan voor deelnemers zodat vluchtelingen kunnen deelnemen. Juist zij hebben het zo nodig! 

Stichting Gave | Privacystatement